avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate adelaide1

Activitate adelaide1

Buna ziua!
Am trăit cu cineva in concubinaj 5 ani si am primit si inelul de logodnă, iar din aceasta relatie de concubinaj a rezultat si o fetita...inainte cu 4 luni inainte de a ne despărți am cumparat o casa pt ca inainte am stat cu chirie....noi suntem despărțiți de 7 ani iar acea casa nu a fost pusa in vanzare.
Acum am primit telefon si a spus ca o vinde ! El are o alta relație tot de concubinaj cu o moldoveancă si respectiva a facut copil după trei luni de relatie...el locuieste in Bucuresti cu noua familie are acolo o casa cu 3 etaje cu toate ca el la proces a spus că are salar brut 400 lei cu toate ca legea a spus să plătească 500 lei pensie alimentara si 5 masini....nu am cum sa dovedesc cu toate ca lui ii intra decat banii în cont!
Credeti ca am dreptul la ceva avand in vedere ca acea casa a fost cumpărată impreuna ???am crezut ca acea casa o lasa pentru copil pentru ca asa era normal cu toate ca 6 ani am fost tarata prin tribunal ca doreste intimitate cu copilul .
Chiar dacă el are program de vizita la domiciliul copilul el o vede de fiecare daca cand doreste si o las si in vacante de lux cu el ...nu pot să nu o las ca este tatăl ei si nu vreau ca fetita sa simtă lipsa tatălui ei, cu toate ca de fiecare data cand vine acasa spune ca se poartă urat cu ea actuala concubina.
Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu aceasta situatie....
Multumesc frumos!
buna ziua lucrez la o firma ca lucrator comercial si nu stiu cum sa procedez sa pot intra in somaj pe cale amiabila pentru ca aveam salariu de 800 , iar acum o sa il scada la 600 in conditiile in care programul ramane acelasi iar salariul scade ca nu sunt vanzari....salariul stiu ca s-a marit de la 1 ianuarie 2014.
nu mai pot lucra in tensiune ...vreau liniste ...va rog sa imi spuneti si mie pasi care trebuie sa ii urmez.va multumesc