avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate sarra67

Activitate sarra67

Răspuns la discuția Pretentii sau abandon
Mai am o intrebare cum trebuie formulata cererea catre instanta ref la art. 389 din NCC ,este nevoie de prezenta avocatului,se poate lua unul din oficiu avand in vedere si situatia financiara?
Răspuns la discuția Pretentii sau abandon
multumesc,insa in contractul de imprumut nu apare nimeni ca si co-debitor,eu sunt singulur titular din pacate...
Răspuns la discuția Pretentii sau abandon
multumesc dar din pacate nu s-a incheiat la credit asigurarea pentru pierderea capacitatii de munca,fostul sot si a refacut viata asteapta sa devina ,,parinte,, din nou...
Multumesc din suflet ,pentru frumoasele vorbe!
Buna ziua!
1.In cererea formulata de divort fostul sot, a stabilit ca jumatate din vacante,weekendul sa fie petrecute cu minorul, cresterea copilului am primit-o doar eu deoarece asa a cerut,lucru care s-a stabilit si de judecator. Dar nu s-a intamplat nimic din toate cerute,mai mult nici plata pensiei de intretinere nu o mai trimite,lucru pentru care am apelat la executor a trecut o jumatate de an dar inca nu s-a incheiat executarea.
2.In timpul casatoriei m-am imbolnavit,iar ca drept sprijin dupa primirea biopsiei m-am ales cu divortul. Atat copilul cat si eu nu am primit ajutor,si-a luat bagajul si dus a fost...
3.Datorita problemelor de sanatate a trebuit sa ma pensionez si sa achit singura ratele la creditele facute in timpul casatoriei renuntand de multe ori la procurarea medicamentelor,acum nu mai am posibilitatea de a plati ratele ;pana la partajul care este deschis de el mai dureaza ce pot face,va rog?
Pot depune dosar in instanta pentru pretentii,conform art 389,din c.c?
Multumesc!
Răspuns la discuția Partaj
Multumesc d-nei avocat si d-nei gi-jane 2,cum pot verifica daca dosarul este pe rol?
Judecatoria are un sait,dar momentan acolo nu apare nimic,unde pot merge sa intrev,va rog?
Răspuns la discuția Partaj
Am mers la doua sedinte de mediere gratuite,fara a semna acel contract deoarece nu am cazut de acord cu impartirea bunurilor,s-a semnat doar certificatul de informare fara sa primesc un exemplar. Este nevoie de mediere in aceasta situatie?
Discuție Partaj
Buna,
se poate deschide partaj avand in vedere urmatoarea situatie:
-divortul a fost pronuntat in urma cu 3 ani
-fostul sot a apelat la mediator pentru partaj in luna noiembrie 2013,dar nu am ajuns la nicio intelegere am semnat doar ca am luat la cunostinta de mediere fara sa primesc vreun exemplar
-data fiind aceasta situatie pot deschide eu partajul,este nevoie sa aplelez la o noua mediere?
La deschiderea partajului el(fostul sot),ar fi trebuit sa depuna actele cu bunurile/creditele care s-au facut in timpul casatoriei? Intreb doarece toate aceste acte sunt la mine,se pot depune in copie?
Cu multumiri,Sarra