avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate vasiletudurean

Activitate vasiletudurean

Bună ziua.Am de primit o sultă dar titularu a murit,moștenitorii au obligația de a plăti sulta? Mulțumesc.
Dacă am moștenit prin decizie judecătorească un teren după o succesiune în 2014 după cît timp se prescrie? Multumesc

Alexandru Surcel a scris:

Moștenirile vacante se preiau de primărie.. Adică,spunetimi să înțeleg și eu.mulțumesc.[
Primeam o sultă după o succesiune dar după o perioadă de popriri din pensie persoana datornică a decedat.Se mai poate recupera ceva de la moștenitori ?Multumesc.
Discuție onorariu
Buna ziua.As dori sa va intreb ,la o sulta de 51000 ron cat ar lua comision un executor judecatoreresc onorariu.Va multumesc
Răspuns la discuția mostenire-executare silita
Va multumesc din suflet
Buna ziua,Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila,privind o sulta si un teren care sa dat in data de 19- 09-2013 ,iar in data de27-11-2014 am fost la executor,unde s-a facut o notificare partilor dar fara nici un rezultat.Vreau sa va intreb daca mai am dreptul la acea sulta si la acel teren,nu a trecut prea mult timp? Va multumesc din suflet.
vasiletudurean a scris:

Buna ziua.As dorii sa intreb daca am o hotarire definitiva de la o sucesiune unde se imparte la patru si nu am benefeciat nici de sulta nici de un teren.Am facut o notificare partilor prin executor dar nu am beneficiat nici asa.Hotararea a fost data.in urma cu circa 3 ani.Mai am dreptul sau s-a prescris.Multumesc.

Mai mentionez ca hotarirea sa dat defenitiva si irevocabila in data de19-09-2013si notificare partilor de catre executor sa facut in data de 27-11-2014
Buna ziua.As dorii sa intreb daca am o hotarire definitiva de la o sucesiune unde se imparte la patru si nu am benefeciat nici de sulta nici de un teren.Am facut o notificare partilor prin executor dar nu am beneficiat nici asa.Hotararea a fost data.in urma cu circa 3 ani.Mai am dreptul sau s-a prescris.Multumesc.
Răspuns la discuția cnas
Nu este asigurata,dar ca sa poata beneficia de consultatii gratuite ce se poate face?Cuponul meu de pensie nu mai este valabil si pentru ea?