avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate lilianabotezatu

Activitate lilianabotezatu

ce sa fac sotul meu nu vrea sa se prezinte cu buletinul la depunerea dosarului pentru indemnizatie, iar certificatul de casatorie si de nastere al copilului sunt la el, lui ii este frica ca depun la divort nu inainte la indemnizatie ce masuri sa iau?
tatal meu nea facut mie si viitorului meu sot cadou o casa , el fiind procurator de fonduri prin donatie, acea casa am cumparato inainte de casatorie cu cote egale 1/2 prin contract de vanzare cumparare, in momentul de fata sotul meu se comporta foarte urat si cu mine dar si cu parintii ne injura il da afara pe tatal meu ii zice ca este casa lui si ca nu are ce cauta, eu am nascut si am bebe de 2 luni si nu ma lasa sa vb cu ai mei sunt sechestrata in casa pe motiv ca este frig afara si nu ma lasa sa ies cu bebeul meu ma ameninta ca daca mai vb cu familia mea ne bate, tatal meu ar vrea sa revoce donatia si anume dreptul la proprietatea sotului meu si nu la suma de bani care au fost donati, se poate face cat ar dura asa un proces? si ce sanse avem sa castigam cealalta jumatate de casa prin ingratitudine