avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revocare donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revocare donatie

tatal meu nea facut mie si viitorului meu sot cadou o casa , el fiind procurator de fonduri prin donatie, acea casa am cumparato inainte de casatorie cu cote egale 1/2 prin contract de vanzare cumparare, in momentul de fata sotul meu se comporta foarte urat si cu mine dar si cu parintii ne injura il da afara pe tatal meu ii zice ca este casa lui si ca nu are ce cauta, eu am nascut si am bebe de 2 luni si nu ma lasa sa vb cu ai mei sunt sechestrata in casa pe motiv ca este frig afara si nu ma lasa sa ies cu bebeul meu ma ameninta ca daca mai vb cu familia mea ne bate, tatal meu ar vrea sa revoce donatia si anume dreptul la proprietatea sotului meu si nu la suma de bani care au fost donati, se poate face cat ar dura asa un proces? si ce sanse avem sa castigam cealalta jumatate de casa prin ingratitudine
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
lilianabotezatu, utilizator

Alte discuții în legătură

Revocare donatie corinuta corinuta Mama a donata cate 1/4 din casa celor doua fiice si sotilor lor , unul din ginere se comporta foarte urat cu soacra care a facut donatia. Respectiv o bate, o ... (vezi toată discuția)
Despre donatie catre copilul tu pascamaria pascamaria Am 2 fiice una cu probleme psihice si cealalta sanatoasa.Pentru protectia lor am facut fiecareia donatie cate o proprietate cu conditia sa locuiesc pana ... (vezi toată discuția)
Anulare act de vanzare cu procutator de fonduri crisvally crisvally Buna ziua am de pus si eu o o intrebare am cumparat o casa cu act de vanzare cu procurator de fonduri fara clauze procuratorul de fonduri este mama mea .Mama ... (vezi toată discuția)