avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act de vanzare cu procutator de fonduri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act de vanzare cu procutator de fonduri

Buna ziua am de pus si eu o o intrebare am cumparat o casa cu act de vanzare cu procurator de fonduri fara clauze procuratorul de fonduri este mama mea .Mama mea ma dat in judecate pentru ai inapoia suma de bani pe care mia donato pentru cumpararea casei (40000 ) euro precizez ca mia donat suma de bani pentru cumpararea casei si ca primesc cu recunostinta bani de la ea poate sa castige in instanta bani pe care mi a dat sau casa, in act nu este nici o clauza (procesul incepe in octombrie)Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 20:27, 14 Octombrie 2011
In act se mentioneaza ca mama dvs. v-a dat acesti bani?
Cu ce titlu au fost dati banii : imprumut sau donatie?
Donatia nu se poate revoca Decat pt ingratitudine si neexecutare de sarcini. Ingratitudine inseamana atentat la viata donatorului, refuzul de alimente, delicte si cruzimi.

Acest contract pe care l ati facut este un contract hibrid, o vanzare dar si o donatie.
donatie fara clauza
act de vanzare cumprare cu mama mea procurator de fonduri bani donati fara clauza
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
crisvally, utilizator
Daca banii au fost primiti ca donatie, nu poate cere restituirea lor, decat daca donatia este revocata.
Revocarea donatiei poate fi facuta si pentru ingratitudine.
casa pe care am cumparato nu erea casa ei proprietate personala am cumparato de la un vanzator straini cu bani din donatie de la mama care acum ma dat in judecata ca vrea sai dau bani cu care sa cumparat casa ea mai are o casa in acelasi imobil proprietatea ei dar de 2 ani a inceput sa aduca caini acasa si sa ii bage pe proprietatea mea 20 caini eu iam zis ca o evacuez pentru ca am copil si nu pot sa stau cu 20 caini si ma dat in jud sai dau bani sau casa
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
crisvally, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate face o declaratie notariala crisvally crisvally am cumparat o casa pe chitanta de mana dupa 20 ani am facut acte de vanzare cumparare in notariat .Am facut gresala sa o trec pe mama procurator de fond cu ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie lilianabotezatu lilianabotezatu tatal meu nea facut mie si viitorului meu sot cadou o casa , el fiind procurator de fonduri prin donatie, acea casa am cumparato inainte de casatorie cu cote ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere crisvally crisvally Buna ziua am primit o citatie in calitate de parat in proces cu mama mea in care solicita pensie de intretinere mama mea are pensie mai mare ca salariul meu ... (vezi toată discuția)