am cumparat o casa pe chitanta de mana dupa 20 ani am facut acte de vanzare cumparare in notariat .Am facut gresala sa o trec pe mama procurator de fond cu donatie bani pe imobil fara nici o clauza , in act am trecut suma de 40000 euro , dupa 4 ani ma da in jud cu igratitudine si doreste bani nu este nimic adevarat din ce spune .Proprietarul de drept a spus ca imi da o declaratie notariala ca contra valoarea casei a primito in urma cu 20 ani si ca am perfectionat actele acum se poate
are 79 de ani si a cam luato pe alol deoarece a decedat sotia lui acum 1 an dar am vorbit cu el si e de acord credeti ca se poate pt ca mama nu mia dat bani am trecuto formal am chitantele de mana sub semnatura privata cum sa cumparat de la proprietar si eu de la parinti
Urmeaza sa va actioneze in instanta , sau deja exista proces pe rol?Regula este ca mentiunile consemnate in baza declaratiilor partilor intr-un act autentic fac dovada pana la proba contrara.Partile semnatare ale actului nu pot aduce aceasta dovada invocand propriul fapt ori cu martori, ci doar prin incris autentic.
ma dat deja in jud e pe rol cu motiv de igratitudine nu e adevarat ce spune . proprietarul de drept fiind in varsta a facut procura de vanzare mamei mela sa imi vande numai mie mama cand a semnat actul SA TRECUT PROCURATOR DE FOND FARA CLAUZE pt ca nu a dat bani pe imobil ma dat in jud pt pensie de intretinere si-a retras actiunea si a facut cap de cerere pt inapoiere bani din acte a ajuns in disperare tot sa imi ia ceva pt ca nu mai are bani cum erea obijnuita
Copropietar
Sileni
Buna ziua ,mama mea are o garsoniera si vrea sa ma treaca in contractul de vanzare cumparare,,cum se procdeaza si under se trebuii sa mergem,si cat se costa ... (vezi toată discuția)