am cumparat o casa pe chitanta de mana dupa 20 ani am facut acte de vanzare cumparare in notariat .Am facut gresala sa o trec pe mama procurator de fond cu donatie bani pe imobil fara nici o clauza , in act am trecut suma de 40000 euro , dupa 4 ani ma da in jud cu igratitudine si doreste bani nu este nimic adevarat din ce spune .Proprietarul de drept a spus ca imi da o declaratie notariala ca contra valoarea casei a primito in urma cu 20 ani si ca am perfectionat actele acum se poate
si sustine ca mia dat bani conform actului de vanzare cumparare si sai dau suma inapoi ca ii fac viata grea ,dar eu nici macar nu locuiesc cu ia si mai sustine ca a stat la mine dar tot ce spune e neadevarat si reiese din actiunea ei , spune ca acum 9 luni am vrut sa o dau afara si am batuto dar intrebare ce a facut timp de 9 luni ,Nu am chemat politia ca sta in casa mea si nici nu am dato in jud sa o evacuez ,mentionez ca are spatiu de locuit in alt imobil din aceasi locuinta locuinta are mai multi proprietari
proprietarul de drept al imobilului mia facut testament ,contract de comodat si procura de administrare pt perfectarea actelor inainte cu 2 ani sa semnam in notariat ,am facut succesiuni dupa mama lui si frate decedat ,cadastru si itabulare si dupa 2 ani am perfectat actele
Copropietar
Sileni
Buna ziua ,mama mea are o garsoniera si vrea sa ma treaca in contractul de vanzare cumparare,,cum se procdeaza si under se trebuii sa mergem,si cat se costa ... (vezi toată discuția)