avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Buna ziua am primit o citatie in calitate de parat in proces cu mama mea in care solicita pensie de intretinere mama mea are pensie mai mare ca salariul meu acum 4 ani am cumparat o casa cu procurator de fonduri cu bani proveniti din donatie de la mama FARA CLAUZA acum ma dat in judecata pentru pensie de intretinere ce sansa am sa nui platesc pensie si cum pot sa ma uit pe net sa vad dosarul
Cel mai recent răspuns: crisvally , utilizator 12:39, 6 Septembrie 2011
dosarul nu se afisaza pe net
depinde ce ce scrie in contract
sunt clauze de intretinere?
nu nu sunt clauze
in baza la ce ,cere pensia?
ce baza legala are?
Baza legala are, insa nu cred ca va castiga cat are mijloace banesti cu care se poate intretine.
Veti avea nevoie de avocat.
mama mea ma amenintat ca vrea sa imi ia casa ca e procurator de fonduri Fara clauza (INTRETINERE,UZUL FRUCT VIAGER....etc) Casa e cu donatie de bani
ce baza legala ar avea eu nu locuiesc in casa cu ea ea locuieste in casa pe care am cumparato cu ea procurator de fond
are pensie si locuieste in casa pe care am cumparato cu bani din donatie fara clauze ea mai are o casa pe care a donato surorei mele cu clauza de uzul fruct viager eu nu inteleg de ce ma dat in judecata

nu vorbesc cu mama mea ,ca sa pot sa ma lamureasca de unde ideea asta si de aceea caut sa ma lamuresc si eu ca sunt uimita de ce se petrece de aceea vreau sa stiu ce sanse are de a castiga procesul
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Anulare act de vanzare cu procutator de fonduri crisvally crisvally Buna ziua am de pus si eu o o intrebare am cumparat o casa cu act de vanzare cu procurator de fonduri fara clauze procuratorul de fonduri este mama mea .Mama ... (vezi toată discuția)
Introducere clauze speciale in act de vanzare cumparare crisvally crisvally Buna seara am si eu o intrebare mama mea ma dat in judecata pentru pensie de intretinere si in motivele actiuni a cerut si sa se treaca clauze speciale de ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui imobil dobandit prin contract de intretinere Paulina Haus Paulina Haus Stimate avocat, am dobandit dreptul de proprietate a unui imobil in 1992 (Romania) de la parintii mei prin contract de intretinere cu clauza uzul fruct ... (vezi toată discuția)