Buna ziua am primit o citatie in calitate de parat in proces cu mama mea in care solicita pensie de intretinere mama mea are pensie mai mare ca salariul meu acum 4 ani am cumparat o casa cu procurator de fonduri cu bani proveniti din donatie de la mama FARA CLAUZA acum ma dat in judecata pentru pensie de intretinere ce sansa am sa nui platesc pensie si cum pot sa ma uit pe net sa vad dosarul
mama mea ma amenintat ca vrea sa imi ia casa ca e procurator de fonduri Fara clauza (INTRETINERE,UZUL FRUCT VIAGER....etc) Casa e cu donatie de bani
ce baza legala ar avea eu nu locuiesc in casa cu ea ea locuieste in casa pe care am cumparato cu ea procurator de fond
are pensie si locuieste in casa pe care am cumparato cu bani din donatie fara clauze ea mai are o casa pe care a donato surorei mele cu clauza de uzul fruct viager eu nu inteleg de ce ma dat in judecata
nu vorbesc cu mama mea ,ca sa pot sa ma lamureasca de unde ideea asta si de aceea caut sa ma lamuresc si eu ca sunt uimita de ce se petrece de aceea vreau sa stiu ce sanse are de a castiga procesul