Buna seara am si eu o intrebare mama mea ma dat in judecata pentru pensie de intretinere si in motivele actiuni a cerut si sa se treaca clauze speciale de intretinere inclusiv uzul fruct viager in actul de vanzare a imobilului meu pe care lam cumparat acum4 ani cu bani donati de la mama si am trecuto ca procurator de fond FARE CLAUZE SPECIALE ia are casa donata surori mele cu uzul fruct viager are pensie mica dar mai mare ca salariul meu am copil minor si mai am 2 frati
In fapt sunt mama paratei am varsta de 60 ani ,sunt foarte bonlava , am o pensie mica de .... Solicit intretinere de la fiica mea , deoare ce i-am donat bani pentru a cumpara doua imobile ,unul in 2003 in valoare de .... si altul in 2007 conform acului de vanzare pe care le-am trecut pe numele ei ,iar eu fiind trecuta ca procurator de fond. De asemenea ,am contribuit la achitarea integrala a bransamentului de curent,apa,gaze (apa mia bagato primaria gratuit si pe celelalte utilitati pe bani mei gazele doar pana la poarta bransamentul ) in valoare de 6000 lei .in luna august anul trecut ,dupa sfanta maria ,fiica mea impreuna cu sotul ei si cu fostul meu sot au intrat in curtea unde locuiesc ,abuzand-ma atat fizic cat si verbal. .M-A LUAT DE PAR, ETC . In luna iulie anul acesta ,ma amenintat verbal ca ma da afara atat pe mine cat si cainiidin imobilul in care ia este proprietar pe banii mei .Se lauda peste tot ca a fost desteapta ca mi-a luat tot,doua imobile mi-a golit contul bancar ,toate bunurile mobile (inclusiv covoare)si am fost proasta ca nu am bagat in actele de proprietate pe care le detine anumite clauze de intretinere ,inclusiv clauza de uzul fruct viager. Am anuntat la 112,a venit un echipaj ,a intocmit un proces verbal m-au vazut batuta ,plina de sange,plina de zgarieturi atat pe fata cat si pe brate ,au vazut cainii alergand pe strada ,m-au indrumat catre iml si sa depun plangere la sectia de politie in timp de 60 zile de la data savarsiri incidentului. in acel moment am chemat cativa vecini care mau vazut traumatizata . Bani nu mai am ,pensiea este mica platesc utilitati si sunt foarte bonlava anexez copie dupa scrisoare med .Parata are totusi obligatia morala si legala sa contribuie lunar de a contribui la intretinerea mea .Pt aceste motive ,va rog s-o obligati sa contribuie lunar la intretinerea mea sub forma de pensie de intretinere tinand cont de nevoile mele si obligarea paratei sa fie de acord cu introducerea clauzelor speciale de intretinere,inclusiv cu uzul fruct viager in actul de vanzare a imo din ....In drept imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art 60 raportat la art 93 si art 94 cod familie
minte si am dovezi dar eu sunt uimita de ce poate spune ia mai are 20 procese cu fostul iei sot (tatal meu ) care sta cu ia in aceeas curte e procesomana acum a inceput cu mine pana acum 2 ani eream copilul iei acum nu mai sunt pt ca nu vreau sa ma pun martor in procesele iei dar asta e