avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revocare donatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revocare donatie

Mama a donata cate 1/4 din casa celor doua fiice si sotilor lor , unul din ginere se comporta foarte urat cu soacra care a facut donatia. Respectiv o bate, o injura are certificat medico legal, plangeri la politie. Ce poate sa faca biata batranica?
Sa-l evacuaeze? Sa iasa din indiviziune si sa/i ceara partajul ? Sa revoce donatia?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:15, 30 Septembrie 2008
poate revoca donatia pt. ingratitudine.
dar cu moartea a amenintat-o?
X-(

Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2008
mosulescu, utilizator
cu moartea daca a amenintat-o, cu siguranta poate obtine revocarea donatiei

av. vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare donatie lilianabotezatu lilianabotezatu tatal meu nea facut mie si viitorului meu sot cadou o casa , el fiind procurator de fonduri prin donatie, acea casa am cumparato inainte de casatorie cu cote ... (vezi toată discuția)
Despre donatie catre copilul tu pascamaria pascamaria Am 2 fiice una cu probleme psihice si cealalta sanatoasa.Pentru protectia lor am facut fiecareia donatie cate o proprietate cu conditia sa locuiesc pana ... (vezi toată discuția)
Retragere donatie stefan_71 stefan_71 Buna ziua, Doresc sa stiu daca poate fi retrasa o donatie de catre cel care a facut-o? Este vorba despre un teren donat catre fiica si ginere ,in timpul ... (vezi toată discuția)