avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor - acte depunere dosar indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor - acte depunere dosar indemnizatie

ce sa fac sotul meu nu vrea sa se prezinte cu buletinul la depunerea dosarului pentru indemnizatie, iar certificatul de casatorie si de nastere al copilului sunt la el, lui ii este frica ca depun la divort nu inainte la indemnizatie ce masuri sa iau?
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
lilianabotezatu, utilizator

Alte discuții în legătură

Inscriere certificat casatorie, obtinerea buletinului MiRaluca MiRaluca Buna ziua. Sunt casatorita din martie 2017 cu cetatean german,casatoria a avut loc in Danemarca,dar noi locuim in Germania. Nu am stiut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Divort ioanaDD ioanaDD buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)
Buna seara- inregistrare copil fara ajutorul sotului EU Delia EU Delia Ma scuzati ca deranjez atat de direct , dar am o intrebare si poate ma puteti ajuta ! Sunt casatorita si am o fetita de 1 an si 4 luni si acuma sunt din nou ... (vezi toată discuția)