avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate mariokempess

Activitate mariokempess

Buna ziua,
Proprietarii apartamentelor, de pe scara unde locuiesc,doresc sa instaleze un contor de apa rece pe scara.Acum este un contor la tot blocul si nu mi se pare normal sa se plateasca pierderile provenite din fisurarea unor tevi situate in beciul altor scari decat de cei care sunt extrem de comozi sa verifice din cand in cand situatia de la subsolul blocului. Intrebarea mea ar fi daca se solicita acest lucru celor de la asociatia blocului ar fi motive sa refuze?Multumesc!
Răspuns la discuția somaj
Multumesc!
Discuție somaj
Buna ziua,

Daca am un contract de munca pe perioda determinata,3 luni,pot beneficia de ajutor de somaj,la terminarea contractului?Mentionez ca mai am lucrate in ultimele 24 de luni aproximativ 10 luni.Multumesc!
Discuție poprire
Buna seara,

Daca am doua credite la aceasi banca este posibil sa puna poprire de doua ori pe venit?
Multumesc!
Multumesc!
Buna,

Daca infiintez un srl-d,pot aplica pentru banii nerambursabili de la stat, pentru ai folosi la cumpararea unei francize de amanet?
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Aveti dreptate,sunt si alte interese,cum ar fi faptul ca foarte curand este posibil sa am poprire pe salar.Astept ,in continuare,daca sunteti amabila,un raspuns.
Buna ziua,

Am un copil, dintr-o relatie neoficializata si vreau sa-i acord o pensie alimentara,virata direct din salar.Cum trebuie sa procedez cu angajatorul?E nevoie de un act facut la notar?
Răspuns la discuția executare silita
Multumesc!Adica, daca s-a trimis o somatie imobiliara, in care se cere ca in termen de 15 zile sa se plateasca suma respectiva,e suficient pentru a executa imobilul?Se mai poate face,in cazul asta, o reesalonare,o intelegere cu executorul?
Buna ziua,
Intrebarea mea este urmatoarea:un executor judecatoresc poate pune sechestru, pe un apartament, pentru orice suma?In cazul care-l cunosc eu este vorba de 1100 de euro.