avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,

Am un copil, dintr-o relatie neoficializata si vreau sa-i acord o pensie alimentara,virata direct din salar.Cum trebuie sa procedez cu angajatorul?E nevoie de un act facut la notar?
Cel mai recent răspuns: mariokempess , utilizator 14:16, 20 Septembrie 2014
Este salutara intenția Dvs. Puteți sa virati Dvs direct suma pe care doriți sa o alocați ptr creșterea si îngrijirea copilului, fără vreun act la notar sau sa implicați angajatorul. Doar daca sunt alte interese, pe care nu le-ati expus aici.
Aveti dreptate,sunt si alte interese,cum ar fi faptul ca foarte curand este posibil sa am poprire pe salar.Astept ,in continuare,daca sunteti amabila,un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului + pensia alimentara nicoleta_ena nicoleta_ena Doresc sa cer ajutor intr-o situatie cu care ma confrunt: am un copil rezultat dintr-o relatie neoficializata, copil recunoscut de tata. Mentionez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Buna seara catalinaSweet catalinaSweet As dori sa stiu daca as putea iesi cu fetita mea in varsta de 1 an din tara fara tatal? mentionez ca tatal este inchis ..si nu este roman (vezi toată discuția)