da,au acte pentru tot.insa ei se gandesc ca atunci cand nu vor fi sa nu ne certam noi fratiii la "imparteala",motiv pentru care vor sa stabileasca ei tot si sa facem vanzare cumparare.
parinti mei au o casa formata din mai multe anexe.eu mai am un frate.parintii s-au hotarat sa ne imparta casa la amandoi.intre anexe este o distanta de aprox.1-2m.exista vreun impediment in a ne face acte de vanzare cumparare datorita acetor distante mici dintre anexe.va multumesc.
buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta cu jurisprudenta pe aceasta situatie a mea.Am facut contestaie la ajpis si bineinteles ca a fost respinsa.Acum am contestat in instanta decizia ajpis si as dori daca ma putei ajuta cu o hotararea instantelor pe acest caz.. Va multumesc anticipat
cererea a fost depusa in termenul de 60 zile lucratoare insa doamnele spun ca trebuia depusa in 30 de zile,motiv pentru care nu ne da stimulentul incepand cu data de 1 noiembrie 2013,data intoarcerii sotiei la munca.
am o fetita de un an si 9 luni.Sotia initial a ales sa stea acasa 2 ani. pe parcurs ne-am hotarat sa se intoarca mai devreme pentru a beneficia de stimulent de insertie. A inceput serviciul pe data de 1 noiembrie 2013.Functionarele de la ghiseu("'foarte amabile'') nu ne-au spus ca trebuie sa mai depunem dosar pentru stimulent de insertie.In ianuarie 2014 vazand ca nu a venit stimulentul am fost sa ne interesam. Aceleasi doamnele ''dragute" ne-au spus ca nu am depus dosar pentru stimulent.Totodata ne-au spus ca, nu mai putem primii banii retroactiv,respectiv de la data de 1 noiembrie. Intrebarea este, care era termenul legal de depunere al cereri,i calculat de la data de 1 noiembrie? si daca mai pot primii banii retroactiv?.va multumesc!