avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte casa

parinti mei au o casa formata din mai multe anexe.eu mai am un frate.parintii s-au hotarat sa ne imparta casa la amandoi.intre anexe este o distanta de aprox.1-2m.exista vreun impediment in a ne face acte de vanzare cumparare datorita acetor distante mici dintre anexe.va multumesc.
Parintii au acte de proprietate pe tot? Incluzand anexele si acele spatii dintre ele?
da,au acte pentru tot.insa ei se gandesc ca atunci cand nu vor fi sa nu ne certam noi fratiii la "imparteala",motiv pentru care vor sa stabileasca ei tot si sa facem vanzare cumparare.
Nu prea se poate sa stabileasca prin contract de v-c tu stai in stanga si tu stai in dreapta.
Poate sa va vanda si amandoi veti avea cate o jumatate, dar nu despartita in fapt. Pentru aceasta trasare, trebuie partaj ulterior cumpararii.
Sau dezmembrata inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire bunuri familiale,rog ajutor ! george 5 george 5 Va salut !Va prezint urmatoarea situatie:parintii nostrii vor sa imparta casa parinteasca ,trecand-o pe numele meu si al surorii mele.Casa este formata din 4 ... (vezi toată discuția)
"vicii ascune" teren vandut Lulica Lulica Buna ziua Situatia sta cam asa: in anul 1977 parintilor mei le-a fost demolata o casa si au fost expropiati de teren. In 1991 parintii au divortat iar in ... (vezi toată discuția)
Am un teren și vreau să vând o parte din el. când se face împărțirea lui, înainte sau după vânzare, și unde trebuie să mă adresez pentru asta? Nesemnificativ Nesemnificativ Am un teren si vreau sa vand o parte din el si sa pastrez cealalta parte. Trebuie intai sa impart terenul in doua loturi inainte de al vinde sau se poate face ... (vezi toată discuția)