avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate LAURAMARIANA

Activitate LAURAMARIANA

Nimeni nu mai zice nimic.Ce pot sa mai fac in plus?
Am sunat acum la ei si mi-au zis ca numarul de sesizare este acelasi si inca nu au o solutionare pentru peoblema mea.Am cerut sa mi se transmita in scris pe mail,de cate ori am sunat la ei in decurs de o saptamana jumatate si mi-au dat un alt numar de sesizare la aceasta noua cerere.Acum astept sa vad daca o sa primesc vreun email.Multumesc frumos!
Mi s-a dat numarul de sesizare de prima data cand am sunat.O sa sun din nou sa le cer in scris motivul blocarii cartelei.Stiti vreun avocat dispus sa ma reprezinte ,fara costuri din partea mea?
Buna ziua.Mi-am facut in data de 13.08 .2014,un abonament de telefonie mobila la Digi,cu 5 euro nelimitat in orice.Am vorbit intr-o zi vreo 8 ore,dat tot in reteaua Digi,iar Sambata ,30.08.2014,la ora 13 si jumatate mi s-a blocat cartela,fara sa ma anunte nimeni.De atunci nu pot suna niciunde,nu pot trimite mesaje sau sa folosesc internetul.Luni,01.09.2014,la ora 08 si 17 minute,am sunat in call center la ei si am facut sesizare.Mi s-a spus ca nu se stie de ce este blocata cartela dar ca ma va contacta cineva sa se rezolve problema.De atunci si pana Vineri,05.09.2014,am sunat de cel putin 3 ori pe zi la ei,am fost la punctul de lucru din Campia Turzii,dar nu m-a sunat nimeni inapoi sa imi dea o rezolvare.Undeva pe Marti seara,cineva din call center mi-a spus ca e blocata cartela din cauza ca as fi vorbit prea mult cu un numar de telefon si poate fi considerat frauda si trebuie verificat.Mi-am dat acordul sa se asculte convorbirile sa se vada ca nu am folosit cartela in alte scopuri,decat cele personale.La Sfarsitul lunii August am primit mesaj ca mi s-a emis factura cu scadenta la sfarsitul lunii Septembrie.Deci,sunt clienta la ei de aproape 3 ani de zile,am o gramada de servicii de la ei,mi s-a facturat inainte de luna in curs,dar nu pot folosii cartela.Deci,banii sunt buni dar problemele nu ii intereseaza.Vineri am facut plangere scrisa si la protectia consumatorului si la autoritatea nationala
in comunicatii dar inca nu am primit nici un raspuns nici de acolo.Intrebarea este,ce le pot face mai mult?E cineva dispus sa ma ajute?Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Divort cu copil minor
Deci,din ce am intrebat la judecatorie,mi s-a spus ca trebuie sa mergem la mediator prima data.La mediator mi s-a spus ca daca cadem noi,sotii,de acord,se fac actele acolo in cateva ore dupa care se trimit la judecatorie si acolo numa da sentinta definitiva.Daca nu picam de acord,atunci trebuie sa angajez un avocat?Bine am inteles?Deja nu mai stiu,
Daca nu o sa vrea sa divortam de comun acord,o sa angajez un avocat,sper insa sa nu fie nevoie sa dam atatia bani.
Asta daca vrea sa mergem la mediator,vroiam sa imi fac eu o lista sa vad daca e el de acord,si fiind direct implicata nu gandesc rational.
Deci,ce am inteles eu este ca nu pot pierde fetita daca se ajunge la judecata,chiar daca judecatorul o sa hotarasca ca am si eu de plata la rate.Mi-ati putea da o idee cum ne-am putea impartii mai bine ?Ca ma tot gandesc si nu prea vad cum sa facem.Daca gasesc o solutie buna pentru amandoi,poate terminam la mediator de comun acord fara alte costuri in plus.Nu mai stiu cum sa mai fac.
Asa am tot sperat si eu ,sa ne intelegem,dar vad ca el nu prea vrea,cred ca ar vrea sa ramanem inca casatoriti,el sa faca in continuare ce vrea si eu sa stau acasa sa vad ca pleaca dimineata la 8 si vine noaptea la 12,1.Maine consult si un avocat si sper sa reusim sa cadem la un acord comun.Mi se pare normal sa platesc si eu din rate deoarece ne-am folosit impreuna de bani,numa sa nu pierd fetita.

Sper sa rezolvam amiabil,de dragul fetitei,mai ales ca el este cel care a vrut sa divortam la inceput,si cred ca vrea in continuare.Numa ii este frica ca ramane el sa plateasca tot,de aia vroiam sa stiu ce ar trebuii sa platesc eu si sa vad daca nu risc sa pierd fetita in favoarea lui.
Buna ziua.Sunt casatorita cu sotul meu de 13 ani si vreau sa divortez deoarece nu ne mai intelegem .Avem o fetita de aproape 11 ani,care sigur vrea sa stea cu mine deoarece sotul a fost violent cu mine de fata cu ea si ei ii este teama de el,pe langa faptul ca nu sta mai deloc cu ea.Sotul are un salariu de 2500 lei iar eu de 900 lei,el are un credit de nevoi personale de 14700 euro ,luat in timpul casatoriei,o descoperire de card de 2000 lei.Eu nu sunt trecuta niciunde pe creditul lui,nici ca coplatitor ,nici ca sotie.Avem impreuna o masina evaluata la 4000 euro,care este pe numele meu.Stam in chirie cu acte in regula de 5 ani si avem numa ceva bunuri casnice,in rest nimic.Dupa cum vad sotul nu e de acord sa divortam de comun acord la mediator .Intrebarea mea este,daca se ajunge in instanta,judecatorul ne imparte ratele si atunci risc sa pierd custodia din cauza salariului nu foarte mare?Eu am fost de acord sa ramana el cu masina si sa plateasca creditul ,dar el nu e de acord,deoarece am luat creditul pt. masina pe care am dat aproape 11000 euro in 2007,dar acum a scazut pretul la masini.