avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate rob878

Activitate rob878

Răspuns la discuția Contestatie la titlu executoriu
gi-jane2 a scris:

De unde putem sa stim ?
Ce plati ati facut, ce au reprezentat, cand ?

Pai : 1.asta am intrebat
2. plati pentru diverse nevoi : schimbare buletin ( C.I.) , taxa de timbru judiciar, taxa certificat producator, si pe langa astea m.au fortat sa platesc niste sume de genu 50 , 100 lei pe care le.au trecut ei unde au vrut
3. cand ? in perioada 2006 ... 2011

Deci intrebarea e : am vreo sansa sa castig contestatia , adica sa se prescrie restul sumelor din 2006 pana in 2010 ?
Buna seara. Va rog cine stie sa.mi raspunda :
Am facut o contestatie in instanta la un titlu executoriu pentru a se prescrie niste sume din 2006 pana in prezent dar cei de la primarie au facut o intampinare in instanta precum ca eu am achitat niste sume diferite in tot acest timp si ca prescriptia s.a oprit prin aceste plati.
Am vreo sansa sa castig aceasta contestatie :
Răspuns la discuția Predare permis auto
Multumesc pentru raspuns, dar, exista un dar : am vorbit cu un avocat si mi.a zis ca politia nu are cum sa ma gaseasca cu permisul suspendat in baza de date pana cand hotararea definitiva si irevocabila nu ajunge la ei, adica la politia rutiera, ACT de care ei au nevoie sa il aduc eu personal cand predau permisul !!! asa ca Va rog mai puteti sa.mi spuneti sigur cum apar eu cu permisul suspendat in baza lor de date daca ultima inregistrare in baza lor de date ESTE certificatul de grefa pe baza caruia am luat permisul de la ei ... Va rog raspundeti la acestea...
Buna ziua. Va rog daca cineva poate sti ce se intampla daca : am pierdut procesul si la curtea de apel dar nu am fost instiintat inca sa predau permisul in termen de 5 zile asa ca eu conduc in continuare dar, ce risc daca sunt oprit in trafic si verificat in baza de date ?