avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Predare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Predare permis auto

Buna ziua. Va rog daca cineva poate sti ce se intampla daca : am pierdut procesul si la curtea de apel dar nu am fost instiintat inca sa predau permisul in termen de 5 zile asa ca eu conduc in continuare dar, ce risc daca sunt oprit in trafic si verificat in baza de date ?
Cel mai recent răspuns: rob878 , utilizator 17:17, 16 Ianuarie 2014
Trebuie sa mergeti de buna voie si nesilit de nimeni sa predati permisul de conducere. In evidentele politiei apareti cu permisul suspendat si riscati dosar penal in cazul in care sunt depistat conducand in perioada in care aveti suspendat dreptul de conducere.
ing. Ioan Ciobanu
Multumesc pentru raspuns, dar, exista un dar : am vorbit cu un avocat si mi.a zis ca politia nu are cum sa ma gaseasca cu permisul suspendat in baza de date pana cand hotararea definitiva si irevocabila nu ajunge la ei, adica la politia rutiera, ACT de care ei au nevoie sa il aduc eu personal cand predau permisul !!! asa ca Va rog mai puteti sa.mi spuneti sigur cum apar eu cu permisul suspendat in baza lor de date daca ultima inregistrare in baza lor de date ESTE certificatul de grefa pe baza caruia am luat permisul de la ei ... Va rog raspundeti la acestea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu In anul 2010 am fost filmat de MCV ca nu am acordat prioritate de trecere la doi pietoni fapt pentru care cei de la rutiera mi-au retinut permisul de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat dar nedepus la rutieră. e ok dacă nu circul până la 120 zile de la termen final sentință? Responsabil Responsabil Pe scurt- in Nov.2016 am primit amenda cu suspendare permis 3 luni la trecere nivel cale ferata,Am pierdut -aveau filmare,ceea ce stiam,oricum cind am trecut ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat si dovada expirata Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 18.11.2018 am fost surprins conducand masina fara permis de conducere si cu dovada expirata, eu am primit o instintare ca in data de ... (vezi toată discuția)