avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la titlu executoriu

Buna seara. Va rog cine stie sa.mi raspunda :
Am facut o contestatie in instanta la un titlu executoriu pentru a se prescrie niste sume din 2006 pana in prezent dar cei de la primarie au facut o intampinare in instanta precum ca eu am achitat niste sume diferite in tot acest timp si ca prescriptia s.a oprit prin aceste plati.
Am vreo sansa sa castig aceasta contestatie :
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:53, 24 Iunie 2014
De unde putem sa stim ?
Ce plati ati facut, ce au reprezentat, cand ?
gi-jane2 a scris:

De unde putem sa stim ?
Ce plati ati facut, ce au reprezentat, cand ?

Pai : 1.asta am intrebat
2. plati pentru diverse nevoi : schimbare buletin ( C.I.) , taxa de timbru judiciar, taxa certificat producator, si pe langa astea m.au fortat sa platesc niste sume de genu 50 , 100 lei pe care le.au trecut ei unde au vrut
3. cand ? in perioada 2006 ... 2011

Deci intrebarea e : am vreo sansa sa castig contestatia , adica sa se prescrie restul sumelor din 2006 pana in 2010 ?
au facut o intampinare in instanta precum ca eu am achitat niste sume diferite in tot acest timp si ca prescriptia s.a oprit prin aceste plati.

cand datele sunt in dosar, dvs stiti ce titilu executor e , ce bani va pretind/ pt ce si ce plati zic ei ca ati facut prin care va recunoasteti datoria si intrerup termenul de prescriptie, de unde sa putem sti daca veti castiga sau nu ?

termenul de prescriptie a creantelor fiscale e de 4 ani, deci oricum nu si astea din 2010 ar fi prescrise.
m.au fortat sa platesc niste sume de genu 50 , 100 lei pe care le.au trecut ei unde au vrut

ce reprezinta sumele astea ?
daca le-au alocat si au scazut din datoriile mai vechi, da teremul e intrerupt si nu veti avea succes cu contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii mai vechi de 10 ani la firme de recupeare! Danissia Danissia Am avut se pare doua restante de plata la un card de credit si la un credit. Am achitat creditele insa se pare ca m.au scos restanta cu inca o rata sume care ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca RODICAPIS RODICAPIS Buna , eu am o problema mai speciala. Mama mea a decedat in 2007 am aflat ca mama mea avusese un imprumut card descoperire de card in 2011 cand cam primit de ... (vezi toată discuția)
Exectuare silita Rien Rien Salut. Acum 2 sau 3 ani nu am mai platit factura de la vodafone in valoare de 1.000 lei noi ( 10 milioane lei vechi ). Acum 1 an am inceput sa platesc cate ... (vezi toată discuția)