avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate bulfla

Activitate bulfla

Buna!M-am trezit cu un abonament pe firma fără sa îl citesc,semnez și stampilez!I-am sunat și mi-au zis ca nu au ce face pt ca este semnat contractul pe doi ani și dc vreau sa îl întrerup trebuie plătită o taxa!Ce e de făcut?
Bună ziua. Am închiriat un spațiu de la primărie pe firma soției mele.Când am renovat spațiul am hotărât împreună cu soția mea că pentru afacerea (o cofetărie) ce urma să o începem în spațiul primăriei ar fii mai bine să deschidem o nouă firmă unde să fim amândoi asociați dar când am mers la primărie au spus că nu se mai poate.In contract scrie ca se poate schimba destinația spațiului cu acordul ambelor părți. Există o lege care să mă ajute? Mulțumesc anticipat
Bună ziua. Am închiriat un spațiu de la primărie pe firma soției mele.Când am renovat spațiul am hotărât împreună cu soția mea că pentru afacerea (o cofetărie) ce urma să o începem în spațiul primăriei ar fii mai bine să deschidem o nouă firmă unde să fim amândoi asociați dar când am mers la primărie au spus că nu se mai poate.In contract scrie ca se poate schimba destinația spațiului cu acordul ambelor părți. Există o lege care să mă ajute? Mulțumesc anticipat
Bună. În contract scrie ca se poate schimba destinația spațiului cu acordul ambelor părți
Bună. Am un Srl și am făcut o cerere la primărie pentru a închiria un spațiu. Acum am încă un Srl și vreau să îmi schimb chiria de pe o firmă pe alta.cei de la primărie spun că nu se poate. Menționez că al doilea Srl este nou înființat, are același administrator și vreau acest lucru deoarece sunt activități diferite ale Srl -urilor și cred că așa e mai bine
Răspuns la discuția Alocatia pentru copii in Germania
bună Cristina!În legătură cu alocaţia.id meu de skipe este flavius821