avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare contract chirie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare contract chirie

Bună. Am un Srl și am făcut o cerere la primărie pentru a închiria un spațiu. Acum am încă un Srl și vreau să îmi schimb chiria de pe o firmă pe alta.cei de la primărie spun că nu se poate. Menționez că al doilea Srl este nou înființat, are același administrator și vreau acest lucru deoarece sunt activități diferite ale Srl -urilor și cred că așa e mai bine
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 11:23, 16 Februarie 2016
Buna ziua,
Depinde ce scrie in contractul de inchiriere, e posibil sa se fi mentionat acolo ca nu se poate subinchiria fara acordul Primariei. si atunci, ar avea dreptate sa nu va permita.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2016
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - subinchiriere, legalitate comodat sabweb sabweb Buna ziua, Sunt o persoana fizica care are locuieste intr-un apartament cu 3 camere, pe baza unui contract de inchiriere. In acest contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat lusyl lusyl Am un contract de inchiriere pt. un apartament, pe persoana fizica, cu destinatia locuinta. Infiintez un SRL (ca asociat) si vreau sa trec acest apartament ca ... (vezi toată discuția)