Buna ziua, as avea si eu o intrebare in legatura cu cotizarea la fondul de pensii. Astazi am fost la ultima viza pentru somaj. Mi s-a spus sa revin luni, 17.11.2014 pentru decizia de intrerupere. As vrea sa cotizez in continuare la fondul de pensii si la sanatate intrucat nu mi-am gasit de lucru.Va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuiesc pentru cotizare. Banuiesc ca pe langa decizia pe care o primesc pentru incetarea somajului mai trebuie ceva.Mai trebuie sa iau ceva de la fisc sau din alta parte?Multumesc anticipat!
Buna seara,pe 10 februarie am terminat concediu de crestere copil.Copilul meu este nascut pe 7 martie 2012.Am termiant cu o luna mai devreme.Am toate actele necesare pt a primi somaj.Lucrez in invatamant din 2006,sunt prof suplinitor,am lucrat la mai multe scoli.Am intrebat la Agentia de Somaj si mi s-a spus ca nu apar toate scolile in revisal.Decat ultimele 2.E necesar sa fie trecute toate?Mi-au spus de acolo ca trebuie sa le am pe toate,ca asa se calculeaza indemnizatia de somaj,cu cat am mai multe trecute in revisal,cu atat iau mai mult sau sunt suficiente: Anexa 26 si cartea de munca?Din ce an trebuie sa apara toate scolile in revisal?Din 2011?MULTUMESC!
Multumesc mult!Deci,dupa 7 februarie pot sa ma duc sa ma inregistrez la Agentia de Somaj si, asa o sa beneficiez de somaj inca din luna februarie,fara sa am intrerupere.O seara buna!
Buna seara,
Ce se intampla daca, conform noii legi care prevede ca tatal sa stea o luna acasa, tatal nu poate sa-si ia concediu pentru ca lucreaza in strainatate si isi pierde locul de munca daca solicita acest concediu, iar eu nu mai am angajator, pentru ca lucrez in invatamant si am avut contract pe perioada determinata?Pot lua somaj din luna in care imi inceteaza CCC sau trebuie sa astept o luna pana implineste copilul doi ani(7 martie 2014)?Ce se intampla cu luna februarie?E considerata intrerupere?Ma va afecta pe viitor?Multumesc!