avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinere somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinere somaj

Buna seara,pe 10 februarie am terminat concediu de crestere copil.Copilul meu este nascut pe 7 martie 2012.Am termiant cu o luna mai devreme.Am toate actele necesare pt a primi somaj.Lucrez in invatamant din 2006,sunt prof suplinitor,am lucrat la mai multe scoli.Am intrebat la Agentia de Somaj si mi s-a spus ca nu apar toate scolile in revisal.Decat ultimele 2.E necesar sa fie trecute toate?Mi-au spus de acolo ca trebuie sa le am pe toate,ca asa se calculeaza indemnizatia de somaj,cu cat am mai multe trecute in revisal,cu atat iau mai mult sau sunt suficiente: Anexa 26 si cartea de munca?Din ce an trebuie sa apara toate scolile in revisal?Din 2011?MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: andreea1stanescu , utilizator 22:21, 12 Februarie 2014
REVISAL-ul este un program functionabil din 2007 .

REVISAL-ul nu are nico legatura cu obtinerea indemnizatiei de somaj. Este o cerinta a AJOFM_ului care nu are suport legal.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesoara - somaj dupa cic ginaro ginaro Buna seara, Din septembrie 2005 lucrez ca profesor suplinitor, angajat pe perioada determinata. Pe 10 martie 2011 am nascut un baietel si am intrat in ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)