avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate Onutzam

Activitate Onutzam

Buna seara!
Sotul meu si-a preschimbat permisul romanesc in permis danez in 2011, deoarece a locuit acolo pana in 2016. Acum este in Anglia, dar si-a pierdut permisul de conducere, l-a declarat pierdut la politie, i s-a dat un nr de referinta si i s-a spus sa contacteze politia daneza pt o dovada a permisului. In acea dovada scria ca permisul a fost suspendat pe o perioada limitata de timp (04.2016-10.2016), dupa care putea fi validat numai daca facea scoala de soferi. A contact pe cei de la DVLA din Anglia si i-au spus ca trebuie sa faca scoala de soferi din nou.
Intrebarea mea este daca poate preschimba permisul (danez suspendat) in cel romanesc fara a mai face scoala de soferi.
Multumesc frumos !
Buna ziua,
In ultimele 12 luni am beneficiat 65 zile de concediu medical, am trecut printr-o operatie, iar dr mi-a mai dat inca 30 zile de cm, din care 9 zile spitalizare.
Astfel depasesc cele 90 zile cu 5 zile. Pt astea 5 zile, care fac parte din concediu initial, trebuie sa merg la comisie?
Buna seara,
La firma la care sunt angajata se fac restructurari iar sefii mei vor ca eu, care sunt contabil, sa preiau si partea de resurse umane. Intrebarea este daca ma pot ocupa si de resurse umane si daca asta afecteaza cu vreo ceva incadrarea mea in contractul colectiv de munca?
Tin sa precizez ca vor sa ma trimita la nu stiu ce curs..probabil ca cel de inspector resurse umane..
Răspuns la discuția Factura omisa, anul precedent
Multumesc mult !
O seara placuta in continuare ! :)
Răspuns la discuția Factura omisa, anul precedent
Problema este ca nici pe decembrie, respectiv 2013, nu mai pot inregistra nimic..se poate face 611=408 in ianuarie, cu toate ca factura este din octombrie (am gresit cand am scris noiembrie) si in februarie 408=401,4426=401 ?
Buna seara,
Astazi am constat omiterea inregistrarii unei facturi, de reparatii, din 20 noiembrie 2013.Cum pot inregistra aceasta factura in conditiile in care declaratiile pe anul 2013 s-au depus deja?

Multumesc mult !
Vin si eu cu o intrebare. Este legal ca in conditiile in care eu am studii superioare, lucrez in domeniul in care am terminat facultatea, sa mi se acorde un salariu de 1100 brut cand salariul mediu pe economie pt cei cu studii superioare este mult mai mare ?