avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis strain suspendat in romanesc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis strain suspendat in romanesc

Buna seara!
Sotul meu si-a preschimbat permisul romanesc in permis danez in 2011, deoarece a locuit acolo pana in 2016. Acum este in Anglia, dar si-a pierdut permisul de conducere, l-a declarat pierdut la politie, i s-a dat un nr de referinta si i s-a spus sa contacteze politia daneza pt o dovada a permisului. In acea dovada scria ca permisul a fost suspendat pe o perioada limitata de timp (04.2016-10.2016), dupa care putea fi validat numai daca facea scoala de soferi. A contact pe cei de la DVLA din Anglia si i-au spus ca trebuie sa faca scoala de soferi din nou.
Intrebarea mea este daca poate preschimba permisul (danez suspendat) in cel romanesc fara a mai face scoala de soferi.
Multumesc frumos !
Intrebati la serviciul rutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am plecat in anglia cu permis romanesc, l am schimbat ... Pairal Pairal Buna seara, am plecat in Anglia cu permis romanesc, l am schimbat acolo cu unul de uk iar dupa 5 ani am revenit in tara. Sunt deja 2 ani de cand lucrez in ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto strain retinut in romania ramonapreotesoiu ramonapreotesoiu Prietenul meu, cetatean roman, si-a preschimbat permisul de Romania in septembrie 2010 cu permis de Anglia (deoarece a fost acolo o scurta perioada). Repet, ... (vezi toată discuția)