avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate xxy100

Activitate xxy100

Buna ziua. Va sugerez sa adresati intrebarea corect. Nu exista articolul 118/2019 in practica judiciara. Cred ca va referiti la o lege in cadrul careia se afla un articol. In plus, puteti consulta site-ul CCR

Moze a scris:

Bună ziua referitor la articolul 118/2019 au fost niște dosare la Curtea Constitutionala pentru modificarea legii au fost respinsinse sau aprobate??

Buna ziua. As dori sa aflu daca pot beneficia de scutirea de impozitul datorat catre stat in situatia in care am incheiat un contract in calitate de recenzor pentru activitatea de recenzare a populatiei si locuintelor in cadrul Rpl 2022. Precizez ca detin un certificat de încadrare grad de handicap grav cu insotitor . De asemenea rog sa-mi indicati temeiul legal(Codul Fiscal art. Capitol) care se poate aplica in acest caz precum și documentele necesare in baza carora pot solicita aceasta facilitate fiscala si unde trebuie sa se depuna. De asemenea as dori sa stiu care este suma maxima pana la care se poate acorda aceasta facilitate/scutire fiscala. Precizez ca aceasta activitate se desfasoara in afara orelor de program, inclusiv sambata si duminica. Personal consider ca aceasta activitate s-ar putea incadra in categoria salariilor si asimilate acestora sau categoria alte activități independente.
Răspuns la discuția Promovare functionar public
va multumesc pentru raspunsul dat .o zi buna
Buna ziua. Ma numesc A. si lucrez intr-o institutie publica locala ca functionar public. In luna decembrie 2010 am fost promovat prin concurs din consilier principal in consilier superior pe atunci fiind in vigoare treptele salariale. Incepand cu anul 2011 prin lege, aceste trepte au fost desfiintate insa nu am mai fost readus conform normelor si noilor coeficiente de salarizare. In decembrie 2013 in cadrul institutiei a fost organizat un concurs de promovare in grad profesional, insa am constatat ca exista diferente f mari de salariu intre acelasi grad profesional, in cazul meu diferenta mergand pana la 400 lei/luna....Incepand cu 2014 mi s-a adus la cunostinta dar nu in scris ca voi fi adus la nivelul care ar fi tb sa fiu adus de atunci. Intrebarea mea este ce se intampla cu cei 3 ani in care nu am fost adus la zi si cum imi pot recupera legal-daca exista posibilitatea-diferentele salariale cuvenite....va multumesc anticipat
NB Daca sunt necesare unele lamuriri va stau la dispozitie.