avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate dutaoana28

Activitate dutaoana28

Răspuns la discuția Executare silita
da este vorba de 9000 de ron prin urmare ar trebuii sa i se puna oprire pe salariu
sotul are datorii la banca iar pe numele lui are un sfert dintr-o propietate lasata mostenire de la tatal sau decedat poate executoru sa o scoata la licitatie ?
multumesc pentru informatii
dar eu nu mai lucrez din aprilie 2013 la el ce trebuie sa faca fostul angajator?sa trimita prin fax dovezile necesare cum ca nu mai lucrez la el?
da dar de ce il executa pe fostu angajator?ce treaba are el?nu vreau sa il implice pe el
buna ziua am un credit de nevoi personale facut acum 6 ani iar 2013 am ramas cu cateva rate neplatite iar acum a primit fostul meu angajator (la care lucram cand am facut creditul)o instiintare de plata cu executare judecatoreasca pe firma lui unde il obliga sa achite tot creditul meu.Intrebarea mea este de ce il executa pe el si nu pe mine?creditul este pe numele meu pe persoana fizica nu pe firma.va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si ce o sa se intample daca nu platesc in termen de 5 zile cum a specificat in actele trimise