avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

sotul are datorii la banca iar pe numele lui are un sfert dintr-o propietate lasata mostenire de la tatal sau decedat poate executoru sa o scoata la licitatie ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:39, 22 Ianuarie 2014
Este procedura complexa dar executorul judecatoresc poate dispune initial iesirea din indiviziune si ulterior executarea silita
Eronat, executorul nu va putea dispune niciodata iesirea din indiviziune. Atributul este unul exclusiv al instantei, la solicitarea eventuala a creditorului.

Teoretic executarea silita are ca scop recuperarea silita a datoriilor si accesoriilor acesteia, scop in care se va incerca executarea - in primul rand - a bunurilor proprii ale debitorului si abia apoi a celor comune sau in coproprietate cu alte persoane. Sigur ca solutia depinde si de suma care trebuie recuperata.
da este vorba de 9000 de ron prin urmare ar trebuii sa i se puna oprire pe salariu
Daca e datoria lui si si are bunuri personale va puteti apara indicand acele bunuri.
Se va executa in acea directie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita: poprire pe salariu keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei: - fratele meu si inca o persoana in urma unui proces trebuia sa platesca o suma unei firme prin 2011 - firma in 2013 i-a dat ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune alexusbr alexusbr Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Detin o casa impreuna cu inca doi coproprietari si vreau sa ies din indiviziune. Din cauza ... (vezi toată discuția)