As putea sa infiintez un ONG daca unul dintre fondatori este plecat in strainatate?Exista vre-o metoda prin care sa se poata crea ong-ul daca el nu poate fi prezent la notar/avocat?
Buna ziua!
Intentionez sa imi deschid un ONG si doresc sa inchei contracte cu sponsorii inainte de a infiinta ong-ul pentru a avea banii necesari sa inchiriez un sediu, sa construesc un site si sa intemeiez ong-ul.
Cum as putea sa fac acest lucur?Exista vre-un model de contract prin care as putea sa vand publicictatea in avans?
Va multumesc!
Buna ziua!
Doresc sa imi infiintez un SRL care sa aiba 2 activitati diferite.Un magazin de biciclete si un magazin de legume.Problema este ca la magazinul de biciclete am facut planul de afaceri si am strans capitalul cu o persoana, iar la magazinul de legume am facut planul de afacere si am adunat capitalul cu o alta persoana. Intrebarea mea se refera la modul in care am putea imparti actiunile sau daca exista vo posibilitate in care cele 2 afaceri sa nu se intersecteze astfel incat sa putem masura cheltuielile si veniturile celor doua activitati pentru a sti cum impartim profitul. Mentionez ca eu as detine 51% din actiuni in ambele activitati.
Va multumesc!