avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate IftimeCostel

Activitate IftimeCostel

Discuție Fondatori ONG
As putea sa infiintez un ONG daca unul dintre fondatori este plecat in strainatate?Exista vre-o metoda prin care sa se poata crea ong-ul daca el nu poate fi prezent la notar/avocat?
Buna ziua!
Intentionez sa imi deschid un ONG si doresc sa inchei contracte cu sponsorii inainte de a infiinta ong-ul pentru a avea banii necesari sa inchiriez un sediu, sa construesc un site si sa intemeiez ong-ul.
Cum as putea sa fac acest lucur?Exista vre-un model de contract prin care as putea sa vand publicictatea in avans?
Va multumesc!
Buna ziua!
Doresc sa imi infiintez un SRL care sa aiba 2 activitati diferite.Un magazin de biciclete si un magazin de legume.Problema este ca la magazinul de biciclete am facut planul de afaceri si am strans capitalul cu o persoana, iar la magazinul de legume am facut planul de afacere si am adunat capitalul cu o alta persoana. Intrebarea mea se refera la modul in care am putea imparti actiunile sau daca exista vo posibilitate in care cele 2 afaceri sa nu se intersecteze astfel incat sa putem masura cheltuielile si veniturile celor doua activitati pentru a sti cum impartim profitul. Mentionez ca eu as detine 51% din actiuni in ambele activitati.
Va multumesc!