avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate rafaeltimo

Activitate rafaeltimo

Buna ziua am intentat proces de divort pentru violenta domestica.Marti la 12 am infatisarea si datorita unor imprejurari nu ma mai pot invoi de la servici.Mentionez ca vreau sa fie cat mai repede divortul nu vreau sa dau inapoi.Nici unul din cei doi avocati pe care ii cunosc nu-mi raspund la telefon ca sa stiu ce sa fac iar marti cand e procesul ma tem ca e prea tarziu sa mai fac ceva.Pot sa scriu o intampinare sa o pun marti la registratura ?Sau sa mi-o duca cineva la proces ?Vreau sa explic absenta si sa cer sa mi se fixeze procesul intr-un anumit interval orar.Ce ar trrebui sa scriu exact si unde sa duc hartia marti?
Discuție Cerere Divort
Buna ziua.Sunt divortata si recasatorita.Copilul meu de 7 ani este in custodia mea .Tatal lui nu este decazut din drepturi dar nu are ore de vizitare pt ca nu le-a cerut.In schimb anul trecut a vrut sa-mi ceara custodia baiatului prin avocata lui.Totul se datoreaza actualului sot care are cu copilul meu un comportament urat neadecvat care in ultimii trei ani nu s-a imbunatatit.Noi stam in chirie Anl de la primarie chiria asta am avut-o si cand am fost cu primul sot.Dupa ce m-am casatorit cu actualul sot eu l-am luat in spatiu deci s-a facut un act aditional in care a fost trecut si sotul meu actual.Acum vreau sa divortez si de actualul .Avem o fetita de un an impreuna.Nu mai fac fata minciunilor zilnice, injuraturilor , blestemelor si alte chinuri psihice la care ma supune.Nici la amenintarile permanente pe care le prolifereaza la adresa baiatului care nu e al lui.Mereu ii e frica de el.Toate dicutiile cu mine sau alte persoane pt imbunatatirea situatiei nu au dus la nimic .Vreau liniste si sa-mi cresc copiii in pace.Vreau sa ma reprezint singura la divort.Dar am nevoie de o cerere de divort bine pusa la punct si de niste sfaturi ca sa iasa totu bine pt copiii mei.