avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere Divort

Buna ziua.Sunt divortata si recasatorita.Copilul meu de 7 ani este in custodia mea .Tatal lui nu este decazut din drepturi dar nu are ore de vizitare pt ca nu le-a cerut.In schimb anul trecut a vrut sa-mi ceara custodia baiatului prin avocata lui.Totul se datoreaza actualului sot care are cu copilul meu un comportament urat neadecvat care in ultimii trei ani nu s-a imbunatatit.Noi stam in chirie Anl de la primarie chiria asta am avut-o si cand am fost cu primul sot.Dupa ce m-am casatorit cu actualul sot eu l-am luat in spatiu deci s-a facut un act aditional in care a fost trecut si sotul meu actual.Acum vreau sa divortez si de actualul .Avem o fetita de un an impreuna.Nu mai fac fata minciunilor zilnice, injuraturilor , blestemelor si alte chinuri psihice la care ma supune.Nici la amenintarile permanente pe care le prolifereaza la adresa baiatului care nu e al lui.Mereu ii e frica de el.Toate dicutiile cu mine sau alte persoane pt imbunatatirea situatiei nu au dus la nimic .Vreau liniste si sa-mi cresc copiii in pace.Vreau sa ma reprezint singura la divort.Dar am nevoie de o cerere de divort bine pusa la punct si de niste sfaturi ca sa iasa totu bine pt copiii mei.
Va veti adresa unui avocat pentru redactarea cererii, si cred ca e bine si pentru sustinere pt ca sotul nu se va lasa usor . Veti solicita desfacerea casatoriei din culpa lui exclusiva , sa reveniti la nume , exercitarea autoritatii parintesti in comun, stabilirea domiciliului minorului (de 1 an ) la dvs. . si obligarea paratului la pensie. Solicitati si atribuirea contractului de inchiriere catre dvs. avand in vedere cei doi copii. NU e un proces usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Divort nicol19790630 nicol19790630 buna ....am si eu o intrebare si cine poate sa imi rasp , i-as multumii....doresc sa divortez , asta dupa 10 ani da casnicie din care au rezultat 2 copii , o ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copiilor in timpul divortului Maria_Enache Maria_Enache Sarbatori fericite tuturor! Sunt casatorita de 3 ani, iar cu sotul locuiesc de 10 ani, avem 2 copii minori. De cand ne cunoastem, a fost violent, abuzandu-ma ... (vezi toată discuția)