Buna ziua.Sunt divortata si recasatorita.Copilul meu de 7 ani este in custodia mea .Tatal lui nu este decazut din drepturi dar nu are ore de vizitare pt ca nu le-a cerut.In schimb anul trecut a vrut sa-mi ceara custodia baiatului prin avocata lui.Totul se datoreaza actualului sot care are cu copilul meu un comportament urat neadecvat care in ultimii trei ani nu s-a imbunatatit.Noi stam in chirie Anl de la primarie chiria asta am avut-o si cand am fost cu primul sot.Dupa ce m-am casatorit cu actualul sot eu l-am luat in spatiu deci s-a facut un act aditional in care a fost trecut si sotul meu actual.Acum vreau sa divortez si de actualul .Avem o fetita de un an impreuna.Nu mai fac fata minciunilor zilnice, injuraturilor , blestemelor si alte chinuri psihice la care ma supune.Nici la amenintarile permanente pe care le prolifereaza la adresa baiatului care nu e al lui.Mereu ii e frica de el.Toate dicutiile cu mine sau alte persoane pt imbunatatirea situatiei nu au dus la nimic .Vreau liniste si sa-mi cresc copiii in pace.Vreau sa ma reprezint singura la divort.Dar am nevoie de o cerere de divort bine pusa la punct si de niste sfaturi ca sa iasa totu bine pt copiii mei.
Va veti adresa unui avocat pentru redactarea cererii, si cred ca e bine si pentru sustinere pt ca sotul nu se va lasa usor . Veti solicita desfacerea casatoriei din culpa lui exclusiva , sa reveniti la nume , exercitarea autoritatii parintesti in comun, stabilirea domiciliului minorului (de 1 an ) la dvs. . si obligarea paratului la pensie. Solicitati si atribuirea contractului de inchiriere catre dvs. avand in vedere cei doi copii. NU e un proces usor.
Divort
nicol19790630
buna ....am si eu o intrebare si cine poate sa imi rasp , i-as multumii....doresc sa divortez , asta dupa 10 ani da casnicie din care au rezultat 2 copii , o ... (vezi toată discuția)