buna ....am si eu o intrebare si cine poate sa imi rasp , i-as multumii....doresc sa divortez , asta dupa 10 ani da casnicie din care au rezultat 2 copii , o fetita da 4 ani si un baiat de 12 ani ,,,,,sotul meu este arestat de 2 ani pentru : tentativa de viol asupra unei minore , viol de domiciliu si crima cu premeditare, procesul lui s-a terminat de 2 luni cu pedeapsa de 20 ani de detentie,,,,,,eu nu lucrez deoarece am fetita mica si nu pot sa o las singura si nici la cine sa o las nu am ca sa pot merge la servici , asta in conditia in care eu locuiesc la sat si programul de gradinita este de doar 4 ore.Ca sa supravietuim ne ajuta familia sotului meu , niste oameni cu suflet bun, totusi asta nu tine locul unui sot....mentionez ca am 31 ani si o viata inainte,,,,,, fiindca lucrurile nu stateau prea bine intre noi nici inainte de a comite faptele pt care este arestat am hotarat sa divortez el fiind deacord cu hotararea totusi am o nedumerire .....si anume daca nu am venit cu care sa intretin copiii iar casa am vandut-o socrului meu in timpul procesului , pentru ca victima cerea daune morale f mari si exista riscul sa ne pune sechestru pe casa , CUM RAMANE CU COPIII la divort , ???nu vrau sa imi ia statul copiii in nici un caz si nici cu un asa om nu mai pot continua...... VA ROG SA IMI RASPUNDETI
Cel mai recent răspuns:
nicol19790630 , utilizator
14:27, 28 Februarie 2011