Buna ziua am intentat proces de divort pentru violenta domestica.Marti la 12 am infatisarea si datorita unor imprejurari nu ma mai pot invoi de la servici.Mentionez ca vreau sa fie cat mai repede divortul nu vreau sa dau inapoi.Nici unul din cei doi avocati pe care ii cunosc nu-mi raspund la telefon ca sa stiu ce sa fac iar marti cand e procesul ma tem ca e prea tarziu sa mai fac ceva.Pot sa scriu o intampinare sa o pun marti la registratura ?Sau sa mi-o duca cineva la proces ?Vreau sa explic absenta si sa cer sa mi se fixeze procesul intr-un anumit interval orar.Ce ar trrebui sa scriu exact si unde sa duc hartia marti?
la divort prezenta este obligatorie. altfel actiunea se va suspenda , daca ati depus-o dvs. daca a depus-o sotul se va judeca in lipsa. este foarte ciudat ca din doi avocati nu va raspunde nici unul, mai ales daca i-ati platit si ati semnat contract.
nu vad ce intampinare sa depuneti, intampinarea se depune inainte, nu acum.trebuia sa o fi facut daca sunteti parat.
ce puteti face este fie sa contactati urgent alt avocat ( uneori se mai dau termene,mai ales daca este prezen avocatul, dar trebuie sa justificati temeinic lipsa, iar chestiunea cu serviciul nu poate fi o justificare decat daca angajatorul justifica de ce nu va da voie, mai ales ca legea il obliga si va puteti lua dovada de la judecatorie.)
alta solutie ar fi sa mai promovati o actiune...sau sa se suspende la termenul acesta si sa repuneti pe rol, solutie care este posibula daca partea cealalta nu a depus cerere reonventionala
in orice caz, in lipsa nu va judeca nimeni