avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate ionut_flory

Activitate ionut_flory

Răspuns la discuția Mostenire
buna
nu a mai murit nici un frate sunt toti in viata
Discuție Mostenire
buna.mama a murit acum 12 ani.mai are 8 frati in viata.iar bunicii din partea mamei au decedat si ei.intrebare: ce drepturi am eu la mostenire din partea bunicilor .si ce pot face? multumesc anticipat
Răspuns la discuția Alocatie dupa 18 ani
buna ziua. eu sunt plecata in afara dar daca fac procura tatalui meu in tara poate face cerere pentru recuperarea alocatiei?
Răspuns la discuția Mostenire
multumesc..dar daca fratii nu sunt de acord cum imi pot lua partea sa pot face ceva acolo ca se va strica tot.?
Discuție Mostenire
buna. suntem 5 frati iar tatal a murit acum trei ani.mama vrea sa lase totul unu nepot.poate lasa fara acordul nostru? ce se poate face ca fiecare frate sa isi ia ce ii apartine...macar sa stim ca e de la tata...
multumim anticipat pentru raspuns
Răspuns la discuția Alocatie dupa 18 ani
multmesc din suflet pentru raspunsul d-tra .o zi buna va doresc
Buna ziua.Am 30 de ani si doresc sa imi deschid o ferma de porci la tara. Am teren,dar nu am bani deloc. Credeti ca a-si putea beneficia de ceva ajutor nerambursabil? De ce anume am nevoie pentru a-mi pregati dosarul?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Drepturi concubin
asa este dar totusi vrem sa vindem apartamentul daca moare mama si cu el ce facem?
Buna ziua .am fata care face 18 ani anul acesta in mai. Alocatia nu am luat-o din august 2012.Daca face 18 ani mai putem face cerere pentru a lua alocatia din urma?
Multumesc anticipat
:)
Răspuns la discuția Drepturi concubin
multumesc de raspuns si va doresc o zi buna