avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Credit nerambursabil
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Credit nerambursabil

Buna ziua.Am 30 de ani si doresc sa imi deschid o ferma de porci la tara. Am teren,dar nu am bani deloc. Credeti ca a-si putea beneficia de ceva ajutor nerambursabil? De ce anume am nevoie pentru a-mi pregati dosarul?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Crescatorie de pasari Jess Jess Buna ziua, as dori informatii cu privire la fonduri nerambursabile pentru o ferma de pasari ( de dimensiuni medii).Eu dispun de 1 ha de teren si de o suma de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de la stat pentru deschiderea unei asociatii familiaie diana2015 diana2015 Buna ziua. As dori sa stiu in ce masura as putea obtine un ajutor in bani de la stat , pentru deschiderea unei Asociatii Familiare sau PFA , eventual ..cu ... (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)