avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutor de la stat pentru deschiderea unei asociatii ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutor de la stat pentru deschiderea unei asociatii familiaIe

Buna ziua. As dori sa stiu in ce masura as putea obtine un ajutor in bani de la stat , pentru deschiderea unei Asociatii Familiare sau PFA , eventual ..cu domeniul de activitate sere de goji, pe o locatie personala ,intr-un sat din judetul Dolj. Am si teren f mult in care as putea sa fac si o livada de diferite soiuri de copaci. Nu as dori prin fonduri europene ptr ca necesita durata si in plus si bani ptr pregatirea unui proiect. Ce pasi ar trebui sa urmez? Este mai bine sa deschid un SRL? Am inteles ca exista o astfel de lege si mai ales ca nu am avut niciodata o firma. Am 38 de ani. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:27, 8 Decembrie 2014
Nu.. Nu doresc sa accesez fondurile europene. Nu am bani pentru un proiect european. Si mai ales consultanta este si ea cu bani. As dori ceva mai usor si mai viabil. Casa si terenul este pe numele meu.
Ajutorul de care aveti nevoie este pentru taxele de infiintare sau pentru infiintarea livezii , constructia serei??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare ue arina24 arina24 Buna ziua. Am inceput sa adun documentatie pentru un proiect pentru fonduri europene. Idea mea de afacere este in dumeniul agricol. Mai exact o livada. Am ... (vezi toată discuția)
Schimbare teren arabil in plantatie(livada) nuci plopadrian plopadrian Buna tuturor, Vreau sa cumpar 1ha pamant arabil si sa-l transform in plantatie de nuci. De ce acte am nevoie pentru a schimba pamantul extravilan in livada ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene in domeniul agriculturii AdinaAnich AdinaAnich Buna ziua. Sunt studenta in ultimul an la stiinte economice,vreau sa urmez studii masterale si doctorale, As dori sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc ... (vezi toată discuția)