avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene in domeniul agriculturii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene in domeniul agriculturii

Buna ziua.
Sunt studenta in ultimul an la stiinte economice,vreau sa urmez studii masterale si doctorale, As dori sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru fonduriile europene nerambursabile, eu si prietenul meu am dori sa facem o livada de nuci ,el are cunostiinte in domeniul agriculturii insa nu si studii in acest domeniu. Mentionez ca nu avem teren ,nici puieti. Ce suma am putea primi aporximativ (daca acest lucru este posibil)si este necesar sa avem si noi bani?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru cultura de nuci ispasdina ispasdina Buna ziua. Socrii mei au un teren de 0.5 ha abandonat si as dori sa fac o cultura de nuci pe el. Cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca terenul e pe ... (vezi toată discuția)
As dori sa obtin fonduri europene pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa obtin fonduri pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun...ce masuri sau fonduri pot accesa sa primesc bani europeni nerambursabili? am ... (vezi toată discuția)
Infiintare livada de pomi fructiferi Dr_V Dr_V Am un teren inregistrat ca faneata pe care vreau sa-l transform intr-o livada de nuci. Am nevoie de vreo autorizatie prealabila sau doar anunt primaria dupa ce ... (vezi toată discuția)