avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... As dori sa obtin fonduri europene pentru infintarea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

As dori sa obtin fonduri europene pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun

as dori sa obtin fonduri pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun...ce masuri sau fonduri pot accesa sa primesc bani europeni nerambursabili? am vazut ca coeficientul UDE este 0,946.... doar masura 112 Instalarea tinerilor fermieri sau mai sunt si alte masuri prin care se pot obtine fonduri europene nerambursabile? ( la masura 112 am vazut ca trebuie minim 6UDE-40). Si as mai dori sa stiu un lucru, pentru a avea 6UDE sau pentru a indeplini cerintele de Ude trebuie sa am toata suprafata de ex. a livezi de castan,nuc si alun comasata intrun loc??sau pot avea in 2,3 zone cele 6,5ha care ar indeplini cele min6 UDE??
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:08, 31 Mai 2013
Ca teren il puteti avea in mai mulote locuri care apartin aceluiasi APIA. Pe langa masura 112 mai este si masura 141, unde va incadrati daca aveti de la 2 la 8 ude. Va pregatiti pentru sesiunea urmatoare, deoarece pentru actuala sesiune nu mai sunt fonduri, deocamdata. Se asteapta o comunicare oficiala a ministerului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene Gabriel1989 Gabriel1989 Buna ziua. Detin o suprafata de aproximativ 6.000 mp cu posibilitate de extindere pana la aproximativ 30.000 mp pe care as dori sa infintez o livada de pomi ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene liveta liveta stie cineva pt o livada de nuci care sunt conditiile pt a putea accesa fondurile europene?multumesc (vezi toată discuția)