avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate liana05

Activitate liana05

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc ptr raspuns.
Am inteles ca pot cere pe ultimii 3 ani, ptr ca din 2006 se poate invoca prescriptia. Cine imi actualizeaza suma? in hotarare este suma de 50 lei.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Da, am o hotarare definitiva in care este stabilita si plata pensiei alimentare. Dar este stabilita in 2006, cum se poate actualiza?
Am divortat in 2006 in lipsa sotului nestiind adresa lui din Spania.Copilul avea atunci 4 ani si mi-a fost incredintat. Acum s-a intors in tara, pot cere pensie alimentara si retroactiv? Nu are servici si nici un venit, dar are un apartament pe numele sau, se poate pune sechestru ptr plata pensiei?
Multumesc
Analizele medicale gratuite ptr asigurati se pot face doar in luna cand esti nascut, sau oricand in timpul anului?
Fostul meu sot a plecat in Spania in 2003 si a mai tinut legatura cu noi din ce in ce mai rar pana cand a abandonat de tot. Fiica noastra pe atunci de 3 ani, are astazi 14 ani si nu a mai vorbit cu el de cand avea 4 ani. El are in Romania o casa pe numele lui, luata innainte de casatoria noastra. Eu intre timp am divortat de el in lipsa, copilul imi este incredintat mie. De casa continui sa ma ocup eu, sa platesc intretinere si impozitele anual plus tot ceea ce implica intretinerea unei case. Intrebarea mea este: daca noi nu mai stim nimic de el de atatia ani, nu stim adresa, telefon, nu a mai dat nici un semn, exista vreo posibilitate ptr copil ca la 18 ani sa intre in posesia casei? sa fie pe numele ei?

Va multumesc