avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Activitate leinad959

Activitate leinad959

Discuție Dosar pensie
buna ziua,ma numesc Stanciu Ion,am 55 ani,si am depus in februarie dosarul de pensie beneficiind de grupa I ,cu doua adeverinte insumand 20 ani .dupa 3 luni am fost sa vad de ce nu am primit nici un raspuns si doamna care se ocupa de dosar m-a trimis la ITM Galati pentru un aviz pe perioada 1999- 2000 cand am lucrat la NAVCONSULT,perioada pentru care am dus adeverinta de la firma.am fost la ITM,si mi s-a spus ca ei nu elibereaza astfel da adeverinte,nu au aceasta indatorire,nu au nici documentatia necesara cu grupele au doar state de salariu.am lasat o cerere pentru a obtine avizul dar cu slabe sanse de reusita. ce se poate face in cazul meu ?
.
am lucrat la o firma,a carui patron nu vrea sa-mi trimita adeverinta precum am lucrat la firma lui in perioada respectiva.nu vrea sa raspunda la telefon,mi-a blocat numarul si raspunde robotul,iar cand sun de pe alt numar si-mi aude vocea inchide. ce pot face in cazul asta ?
Discuție Dosar pensie
sunt nascut in febr.1959,am pana in 2001 20ani grupa 1;din 2001 pana in 2008 mai am 6ani.cand am sansa sa ies la pensie ?