avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

am lucrat la o firma,a carui patron nu vrea sa-mi trimita adeverinta precum am lucrat la firma lui in perioada respectiva.nu vrea sa raspunda la telefon,mi-a blocat numarul si raspunde robotul,iar cand sun de pe alt numar si-mi aude vocea inchide. ce pot face in cazul asta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 4 Februarie 2014
In acest caz, va puteti adresa ITM-ului in raza caruia isi are sediul social acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cm mitica665 mitica665 Buna ziua!Am si eu o problema ,oficial lucrez la o firma de constructii din ianuarie 2005 cu contract de munca pe o perioada nedeterminata,din cauza faptului ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefon de pe cartela Miha_Ella Miha_Ella Buna ziua, cum ma pot apara de cineva care ma suna in continuu pe telefon din ratiuni de...obsesie, frustrare, amuzamentdeplasat, nu suporta sa fie ... (vezi toată discuția)
Cum notificam angajatorul? NinelM NinelM Buna ziua. Va scriu pentru a ma ajuta cu o informatie...de mai multa vreme nu mai pot lua legatura cu angajatorul, mai exact nu raspunde la telefon, nici ... (vezi toată discuția)