avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum notificam angajatorul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum notificam angajatorul?

Buna ziua. Va scriu pentru a ma ajuta cu o informatie...de mai multa vreme nu mai pot lua legatura cu angajatorul, mai exact nu raspunde la telefon, nici personal, nici pe al firmei, nimeni din firma mai exact nu raspunde, nici la secretariat, nimic....sau daca sun de pe alte numere de telefon, raspund, iar in momentul in care mi se aude vocea se inchide. Am facut mai multe notificari catre angajator, mai intai am incercat sa le trimit prin posta recomandate cu confirmare de primire, insa s-au intors inapoi cu mentiunea "refuza sa primeasca" sau ca nu a fost nimeni gasit la adresa respectiva. Am recurs la notificare prin email, insa la fel nu am primit nici un raspuns. Prin notificarea facuta pe email am cerut sa mi se elibereze si un numar de inregistrare, bineinteles degeaba. Ce vreau sa stiu, daca notificarea timisa pe adresa de contact a firmei, este considerata oficiala, si daca poate fi folosita ca proba in instanta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: NinelM , utilizator 13:53, 6 Noiembrie 2017
Da. Puteti face dovada ca l-ati notificat. Dar dvs. va aflati in concediu, pentru ca nu reiese din cele mentionate de dvs.?
Nu sunt in concediu, sunt in activitate. Firma este cu sediul social in bucuresti, avand un punct de lucru secundar in Calarasi(punct de lucru infiintat prin accesare de fonduri europene). Conform CIM imi desfasor activitatea la punctul secundar de lucru. Insa angajatorul a "uitat" de luni bune de acest punct de lucru(mai exact de obligatiile fata de acest punct de lucru). Suntem 3 angajati in situatia de neplata a salariilor inca din luna mai 2017.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
NinelM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv pentru firme radar32 radar32 buna seara,imi ce scuze ca nu m-am inregistrat cu numele firmei... in data de 21.04.2016 primesc o notificare de plata de la tvr timisoara cum ca le ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)
Sunt in imposibilitatea de a-mi recupera drepturile salariale,in urma unei hotarari judecatoresti definitive telecomanda telecomanda Am o sentinta civila,definitiva si executorie Drepturi salarii si concediu de odihna neplatit. Instanta a hotarat ca fostul angajator trebuie sa-mi platesca ... (vezi toată discuția)