avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt in imposibilitatea de a-mi recupera drepturile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt in imposibilitatea de a-mi recupera drepturile salariale,in urma unei hotarari judecatoresti definitive

Am o sentinta civila,definitiva si executorie Drepturi salarii si concediu de odihna neplatit. Instanta a hotarat ca fostul angajator trebuie sa-mi platesca 4500 lei salarii neplatite si 4500 lei banii pentru concediile de odihna neplatite. Problema este ca inainte de a depune eu actele la tribunal pentru acest proces mai exact in 02.02.2013 cu 2 luni, fostul angajator si administrator de firma, a cedat , a dat firma unei alte persoane conform Registrul Comertului. Tot atunci in 02.02.2013 noul patron si administrator de firma a schimbat si sediul social conform ,Registrul Comertului. Sediul Social pentru o perioada de un an si doua luni,02.04.2014 In instanta au fost citati la vechea adresa dupa care instanta a citat si noul patron,administrator la noua adresa inregistrata la Oficiul comertului. Nu sau prezentat niciodata. Eu am castigat drepturile salariale ,Am mers din nou la registrul Comertului,pentru furnizare de informatii. Am constatat ca, Apare sediul firmei expirat de 4 luni de zile. Am trimis prin posta notificare la adresa firmei si catre punctele de lucru. Notificarile sau intors inapoi la mine ,cu precizarea lipsa destinatar. Am fost la punctele de lucru si am constatat activitate firmei.Ce ar trebui sa fac pentru a-mi recupera acesti bani? exista vre-o posibilitate legala ? Sau le spun ^^ La revedere^^ Din cate cunosc nu au bani in conturi.Din cate cunosc se ascunde totul. Dar stiu ca in noul patron este doar de forma, In realitate acelasi fost patron conduce totul.
Va rog respectuos si multumesc tuturor !
Cel mai recent răspuns: telecomanda , utilizator 18:57, 21 Iunie 2014
Mergeti la un executor judecatoresc si solicitati sa puna in executare hotararea respectiva.
Am fost la un domn,executor judecatoresc,am prezentat actele si situatia . Domnia sa mi-a spus ^^ Doamna va cred si vad actele ,dar cu sinceritate va iau banii 10% din valoarea a cea ce aveti de recuperat, Dar niciodata nu veti recupera nimic, ^^ Si a spus ca mai este o persoana in situatia mea tot cu firma respectiva .Au firma cu sediul social expirat- la punctele de lucru 2 restaurante Firma are inchiriat spatiul cu mobilerul si dotarea altei firme... In conturi nu au decat capitalul social decat 250 lei. Si domnul executor mi-a mai spus ca daca solicit la registrul comertului desfiintarea firmei din cauza sediului expirat, voi platii tot eu. Domnule ,doamna moderator,consilier juridic freeelis daca aveti posibilitatea de a deschide un topic subiect de dezbatere a acestei probleme va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc- in cat timp poate recupera drepturile salariale catigate in instanta-hotarare definitiva?siutatie deosebita ! ContSters241026 ContSters241026 Am o hotarare judecatoresca,,Sentinta Civila,, definitiva in care tribunalul scrie clar ca am de primit suma de 8000 lei, drepturi salari si concediu de ... (vezi toată discuția)
Instanta a citat firma srl la o adresa cu sediul social expirat de 1 an de zile- proces castigat ? da sau nu ? cornaca cornaca Intr-un proces civil Recuperare drepturi salarii si concedii de odihna. Instanta Tribunalul a citat firma srl.ul data in judecata la adresa data de ... (vezi toată discuția)
S.r.l. care isi schimba anual proprietarul, administratorul dar si sediu-pentru a fugii de raspundere ContSters241026 ContSters241026 Am castigat in instanta ,,Tribunal ,, impotriva firmei ,,RRRR, un proces civil recuperare drepturi salariale si concediu de odihna in valoare de 23000 lei. ... (vezi toată discuția)