avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta a citat firma SRL la o adresa cu sediul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta a citat firma SRL la o adresa cu sediul social expirat de 1 an de zile- Proces castigat ? da sau nu ?

Intr-un proces civil Recuperare drepturi salarii si concedii de odihna. Instanta Tribunalul a citat firma srl.ul data in judecata la adresa data de Registrul Comertului. La registrul Comertului firma nu figureaza desfiintata, lichidata. Dar tot din datele de la registrul comertului, Firma srl.ul citat are sedil firmei expirat de 1 an de zile. Procesul sa terminat si a dat castig de cauza reclamantei care are de recuperat 12000 lei. Firma este de negasit. Patronul firmei de negasit ? ce se poate face ? Sau trimis notificari la sediul firmei car si la punctele de lucru date de Registrul comertului. Notificarile sau intors la destinatar. A fost trimisa notificare pe adresa de domiciliu a patronului. Aceasta notificare a fost primita de nora sa. Ce se poate face in continuare ? Este valabila decizia instantei ? au trecut 50 zile ca cand am facut notificarile...
Cel mai recent răspuns: cornaca , utilizator 20:00, 31 Iulie 2014
Sentinta este legala. Problema este acum cea a recuperarii acelor bani. Mergeti cu sentinta legalizata la un executor judecatoresc.
Multumesc pentru raspuns ! Intrebare ??? Se poate merge si in penal ? Pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti ,conform art:287 , lit.e. Neexecutarea unei hotarari judecatoresti privind plata salariilor in termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate de catre persoana interesata. Si fac referire la notificarile pe care le-am trimis. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l. care isi schimba anual proprietarul, administratorul dar si sediu-pentru a fugii de raspundere ContSters241026 ContSters241026 Am castigat in instanta ,,Tribunal ,, impotriva firmei ,,RRRR, un proces civil recuperare drepturi salariale si concediu de odihna in valoare de 23000 lei. ... (vezi toată discuția)
Sunt in imposibilitatea de a-mi recupera drepturile salariale,in urma unei hotarari judecatoresti definitive telecomanda telecomanda Am o sentinta civila,definitiva si executorie Drepturi salarii si concediu de odihna neplatit. Instanta a hotarat ca fostul angajator trebuie sa-mi platesca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat sediu social de catre proprietarul spatiului ContSters49480 ContSters49480 Acum 3 ani am incheiat un contract de comodat pentru un sediu social la mine in apartament. Cu firma respectiva nu am nicio legatura era doar a unei ... (vezi toată discuția)