avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de comodat sediu social de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de comodat sediu social de catre proprietarul spatiului

Acum 3 ani am incheiat un contract de comodat pentru un sediu social la mine in apartament. Cu firma respectiva nu am nicio legatura era doar a unei cunostiinte. Contractul l-am facut pe 5 ani. Nu mai dau de administratorul/patronul firmei de vreo 2 ani si vreau sa reziliez contractul pentru ca il cauta ANAF, recuperatori etc. In contract e clauza ca se poate rezilia unilateral cu preaviz 30 de zile daca nu isi indeplineste obligatiile, ceea ce se si intampla. Intrebarea mea este : daca ii fac notificarea unde i-o trimit? nu pot la sediul social ca tot mie imi vine. O pot trimite direct la registrul comertului? sau unde altundeva?
Cel mai recent răspuns: ContSters49480 , utilizator 23:25, 7 Martie 2011
O trimiteti pe adresa administratorului.
din pacate firma in cauza are asociat unic si unic administrator! Una si aceiasi persoana care este de negasit. :sorry: Toate incercarile mele de a-l contacta au esuat. I-am trimis si pe scris la adresa din buletin si s-a intors plicul cu mentiunea destinatar mutat si in alte documente apare cu aceiasi adresa. Incerc si varianta cu ORC. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de comodat sediu social de catre proprietarul spatiului ContSters49480 ContSters49480 Acum 3 ani am incheiat un contract de comodat pentru un sediu social la mine in apartament. Cu firma respectiva nu am nicio legatura era doar a unei ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat lucabuluca lucabuluca Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata raluca_dana raluca_dana Sunt soc com, am un debitor care a reziliat ctr de inchiriere. I-am trimis prin posta somatie, scrisoare cu continut declarat, asa cum prevede noile ... (vezi toată discuția)