avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare CM

Buna ziua!Am si eu o problema ,oficial lucrez la o firma de constructii din ianuarie 2005 cu contract de munca pe o perioada nedeterminata,din cauza faptului ca nu am fost platit conform contractului , am avut mai multe discutii cu patronul pe aceasta tema ,refuzand sa ma plateasca cu salariul intreg pe 4 luni am discutat cu partonul si i-am spus ca pana nu-mi da bani din urma n-o sa mai lucrez pentru el,ne avand minic inpotriva ,asta insemnand ca din septembrie 2010 si pana in prezent acest patron nu prea mai raspunde la telefon si atunci cand raspunde gaseste cate o scuza cica are treaba momentan si o sa ma sune el si astept si cate o saptamana degeaba la care i-l sun eu o saptamana si el nu-mi raspunde.Intrebarea mea este,ce trebuie sa fac pt a-mi recupera cartea de munca si bani.Astept raspuns si Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 4 Martie 2011
Fie va adresati ITM-ului in a carui raza isi are sediul angajatorul, fie promovati o actiune in instanta - Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu.
Ambele modalitati pot fi exercitate concomitent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi angajat eu_fac_viitorul eu_fac_viitorul Buna ziua, lucrez de 2 ani la un cabinet de analize medicale, cu CIM nedeterminat program part time. Avantajul era acela ca analizeele imi erau transmise pe ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa ma adresez pentru o plangere impotriva patronului unde am lucrat cryssela cryssela De-o luna lucrez la un magazin de cosmetice,la inceput nu au fost probleme dupa prima saptamana insa au inceput foarte multe jigniri,injuri tipet, aproape in ... (vezi toată discuția)
Litigi de munca marcelmunteanu marcelmunteanu lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata, si lucrez de 8 luni in fiecare luna 240 de ore si sunt platit pe 168 de ore.ce pot face (vezi toată discuția)