avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar pensie

buna ziua,ma numesc Stanciu Ion,am 55 ani,si am depus in februarie dosarul de pensie beneficiind de grupa I ,cu doua adeverinte insumand 20 ani .dupa 3 luni am fost sa vad de ce nu am primit nici un raspuns si doamna care se ocupa de dosar m-a trimis la ITM Galati pentru un aviz pe perioada 1999- 2000 cand am lucrat la NAVCONSULT,perioada pentru care am dus adeverinta de la firma.am fost la ITM,si mi s-a spus ca ei nu elibereaza astfel da adeverinte,nu au aceasta indatorire,nu au nici documentatia necesara cu grupele au doar state de salariu.am lasat o cerere pentru a obtine avizul dar cu slabe sanse de reusita. ce se poate face in cazul meu ?
.

Alte discuții în legătură

Dosar pensie IonStanciu IonStanciu am depus dosarul pentru pensie pe 04 februarie,continand toate actele necesare. -o adeverinta de19 ani 11 luni 19 zile grupa I -o adeverinta din perioada ... (vezi toată discuția)
Imgb grupe dosar pensie Ioan55 Ioan55 Buna ziua, Am incercat sa obtin adeverinta pentru dosarul de pensie de la IMGB unde am lucrat intre 1971-1975. Mi s-a spus ca nu se poate intocmi o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Decizie incadrare grupa a ii-a de munca maresflorea maresflorea In perioada 1973-1981 am lucrat ca zetar la tipografia Buletinul Oficial. In anul 1985 tipografia se desfiinteaza personalul (inclusiv arhiva) fiind mutat la ... (vezi toată discuția)