avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... IMGB Grupe Dosar Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

IMGB Grupe Dosar Pensie

Buna ziua,
Am incercat sa obtin adeverinta pentru dosarul de pensie de la IMGB unde am lucrat intre 1971-1975. Mi s-a spus ca nu se poate intocmi o adeverinta din care sa reiasa grupele la care am fost incadrat intrucat din 2008 exista o lege care mentioneaza ca nu se mai elibereaza astfel de documente privind grupele ci doar cu specificatia anilor lucrati si nimic altceva. Cum se poate obtine astfel de document cu specificatia grupelor care determina calcularea pensiei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 19 Octombrie 2023
1. Cine v-a spus asa ceva trebuie sa va spuna si care este baza legala a afirmatiei sale.

2. - Daca in perioada 1971-1975 ati lucrat in grupe superioare de munca acestea trebuie sa fie inregistrate in carnetul de munca.
- Daca nu sunt inregistrate in carnetul de munca inseamna ca nu ati beneficiat de grupe superioare de munca in acea perioada.

3. Cititi si pe:
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna ziua, aveti o adresa de la IMGB de unde se poate cere adeverinta pentru dosarul de pensie. Pe sos. Berceni nu ma pot ajuta...
Ati solicitat celor de la Doosan IMGB S.A. eliberarea adeverintei ?
Tatal meu este persoana in cauza, i s a spus ca nu dosan, dar nu a fost personal sa verifice. Banuiesc ca merita incercat.
Ar trebui sa mearga personal sau sa va imputerniceasca pe dvs sa depuneti cererea de eliberare.

Alte discuții în legătură

Obtinere grupa munca zbrancav@yahoo.com zbrancav@yahoo.com adresa IMGB DOSAN GRUP de unde as putea obtine vechimea cu privire la grupa de munca. va multumesc. (vezi toată discuția)
Obtinere carte de munca/adeverinta imgb Stefaniabarsan Stefaniabarsan Buna seara, O persoana a lucrat in perioada 1978-1987 la Intreprinderea de masini grele Bucuresti. Cum poate intra in posesia cartii de munca sau a unui act ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu a lucrat 11 ani la fostul imgb cu grupa ... fteslaru fteslaru Buna ziua, Tatăl meu a lucrat 11 ani la fostul IMGB cu grupa 2 de munca, iar acum in baza acestor ani de munca ar fi putut sa se pensioneze in perioada ... (vezi toată discuția)