avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate madayoana

Activitate madayoana

Discuție Pensie de urmas
Buna ziua ,am o intrebare...mama i-a poensie de urmas pt 3 copii,daca unul din ei s-a casatorit si inca e la scoala,la seral se poate lua pensie chiar daca e casatorit ,dar poate sa vina separat pe numele la cel casatorit pensia ?
Răspuns la discuția Alocatie copii
multumesc !
Discuție Alocatie copii
buna ziua! am depus actele pt alocatie copil la inceputul lunii aprilie si as vrea sa stiu cand o primesc
Răspuns la discuția Acte pierdute la masina
multumesc !
Daca as puta sa refac setu de acte ...acesta ar fi copi ale celor originale,as pute sa o inscriu cu acestea sau as putea sa le legalizez la notar?
si se poate inscrie masina cu copiile de la acte??
Salut ,am si eu o mare problema ...am cumparat o masina acum 3 luni adusa din germania ,au fost scoase primu rand de numere rosi de baiatu de la care am cumparato am apucat sa scot si eu un rand ,ne mai folosind masina nu am mai dat importanta actelor ,acum asi vrea sa o inscriu dar nu mai imi gasesc actele . Asi vrea sa stiu daca mai pot face ceva fara acte?
Buna seara.as vrea sa stiu daca tatal poate lua aceasta indemnizatie pentru crestere copilului pana la 2 ani?...deoarece eu (mama) nu pot beneficia pt ca sunt casnica...si daca poate lua ,ce acte sunt necesare?si unde se depun?...si cand trebuie depuse,la cat timp dupa nastere?
Multumesc !